Om os

VELKOMMEN KÆRE GÆST


 

 

Phoebe, Joey, Ross, Chandler, Rachel og Monica – you name it! De er alle elsket og beundret i deres medvirken i den verdensomspændende serie ”Friends”.

Nu kan du ikke bare identificere dig med dem på tvskærmen, for på café Friends i Aalborg er der linet op præcis som The Central Park, vi kender fra Friends.

Alt på menuen; lige fra burgere, steaks og sandwichs er opkaldt efter rollerne i Friends, så du får en herlig følelse af at være en del af det eftertragtede fællesskab de har i serien. Hele ideen med Cafeen er at gøre den så virkelighedsnær som den amerikanske Central Park, som er de seks venners stamsted.

Her kan du nyde kaffe, en Phoebe burger eller også den store "all you can eat" brunch buffet som absolut er et besøg værd og er en oplagt mulighed for en god snak med dine venner og veninder imens i nyder den amerikanske Look a Like stil.
Cafeen er det perfekte mødested, hvis du vil nyde en tidlig middagsstund med udsigt over den fashionable Vesterbro i hyggelig atmosfære.

Om aftenen er cafeen perfekt til en cocktail eller drinks inden en videre bytur. Vi tilbyder overkommelige priser, så selv studerende kan yde lidt luksus i hverdagen, også selvom pengene måske er små. 

Om os cafe friends aalborg restaurant