Om os

VELKOMMEN KÆRE GÆST


Phoebe, Joey, Ross, Chandler, Rachel og Monica – you name it! De er alle elsket og beundret i deres medvirken i den verdensomspændende serie ”Friends”.

Nu kan du ikke bare identificere dig med dem på tv skærmen, for på café Friends i Aalborg har vi skabt vores eget lille Central Perk, med indretning og menukort som sender dig direkte ind i et afsnit fra Friends. 

Alt på menuen; lige fra burgere, steaks og sandwichs er opkaldt efter rollerne i Friends, så du får en herlig følelse af at være en del af det eftertragtede fællesskab de har i serien. Hele ideen med Cafeen er at gøre den så virkelighedsnær som den amerikanske Central Perk, som er de seks venners stamsted. Desværre er det ikke muligt med en kopi af serien, men vi har forsøgt at skabe en stemning som minder herom. 

Her kan du nyde kaffe, en Phoebe burger eller også den store "all you can eat" brunch buffet som absolut er et besøg værd og er en oplagt mulighed for en god snak med dine venner og veninder imens i nyder den amerikanske Look a Like stil.
Cafeen er det perfekte mødested, hvad enten du vil nyde en tidlig middagsstund med udsigt over den fashionable Vesterbro i hyggelig atmosfære, eller hvis i skal mødes over en lækker cocktail inden en tur videre i byen.  

Vi tilbyder overkommelige priser så alle kan være med. Studerende får rabat ved fremvisning af studiekort.

Om os cafe friends aalborg restaurant