Vine

VINE

Red Wine Rødvine

Titanus Ripasso Valpollicella DOC (Redwine of the house) 169,-

Valpolicella vine der bærer betegnelsen Ripasso er fremstillet på en særlig måde, hvor vinen har ligget på skaller og nogle gange kvas fra produktionen af Amarone.På den måde bliver Ripasso vinen tilført noget af Amaronens fylde og karakter uden dog at blive helt så kraftig, smagfuld og alkoholrig som Amaronen. Ripasso navnet kommer af det italienske ord Ripassare som betyder at passere igen. Det er simpelthen “rester” fra Amarone produktionen, der bliver anvendt igen. Smagen er intens og tør med en fin bouquet af tyttebær og bitter/søde kirsebær. Vinen har en lang og fløjlsagtig eftersmag med noter af bløde tanniner

Glas Rødvin 45,-

Af huset’s rødvin, Titanus Ripasso valpolicella.

 

 

Vaucher Bourgogne Rouge 2010 199,-

Druetype: Pinot Noir

Elegant rødvin med god krop, flot, rubinrød farve og bouquet af solbær og hindbær. Vinen har en kraftig, men samtidig blød og rund smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til både rødt og lyst kød, grill og pastaretter, samt de fleste oste.

Glas Rødvin 45,-

af Vaucher Bourgogne Rouge 2010.

 

 


 

 

Rose Wine Rosevin

Santa Rita Rosé 2011 169,-

Druetype: Cabernet Sauvignon

Denne Rosévins smukke og lyserøde farve virker straks fristende. Idet gæringsprocessen foregår ved lav temperatur og vinen tappes tidligt fremkalder det en skøn, elegant og frugtduftende vin med en delikat bouquet samt en frisk og fornem smag. Vinen er velegnet til enhver lejlighed.

Glas Rosevin 45,-

Santa Rita Rosé 2011.

 

White Wine Hvidvine

Giacondi Bianco 169,-
Druetype: Chardonnay, Inzolia, Trebbiano

Giacondi er et sammenstik af druer, hovedsageligt Chardonnay, Inzolia fra Sicilien og Trebbiano fra Emilia Romagna.

Duft og smag har en indbydende og ungdommelig aroma af Galia-melon, pære, grape og acaciablomst med en udfarende personlighed, der i smagen byder på en saftig og læskende velsmag. Der er en uforlignelig
friskhed og renhed i eftersmagen.Vinen er velegnet som aperitif, samt til de lette og ikke alt for tunge gastronomiske udfordringer.

 

Glas Hvidvin 45,-

Af huset’s hvidvin, Giacondi Bianco .

 

 Alsace Riesling 2010 A. Zirnhelt Druetype: Riesling 199,-

Vinen er stilfuld og tør med en delikat frugtsmag. Intense frugtnuancer strejfes delikat af lidt citrus og mineraler. Smagen er meget ren med vibrerende, sprød frugt og har både fylde og finesse.
Vinen er perfekt til fisk, kylling og mere eksotiske retter.

Glas Riesling 45,-

Af Alsace Riesling 2010 A. Zirnhelt .